Jag är snygg i musse pigg öron :) kanske s...

20101230859 (MMS)

Jag är snygg i musse pigg öron :) kanske ska ha såhär imorn när kirish kommer ;)


Lyx, matte har köpt ett renskinn till mig....

20101229858 (MMS)

Lyx, matte har köpt ett renskinn till mig. Det är jätteskönt att ligga och mysa på den men matte blir arg när jag ska bädda. Det förstör den :(


Såg ett nyhetsinslag på Tv4!

Vill bara säga att Tv4:s journalister är jävligt OKUNNIGA!
Det var ett nyhetsinslag som handlade om "kamphundar" eller rättare sagt en tjej som äger underbara amstaffs precis som jag som hade blivit hotad av grannarna att de skulle döda hennes hundar om hon inte flyttade.
Tv4 valde att rubricera ägaren som KAMPHUNDSÄGARE istället för HUNDÄGARE som de skulle ha gjort med vilken annan ägare som hade t.ex. en Golden.
Det blev matte jättearg över så hon skrev ett mejl till Tv4 och berättade för dom hur inkompetenta dom är ^^,


Här kommer mejlet:


Jag tycker det är katastrof att journalister som arbetar på en så stor mediakonsern som Tv4 inte kan ta reda på rätt fakta.
Jag skriver det här mejlet tackvare ert nyhetsinslag som handlade om en tjej som fått hot angående sin sk. KAMPHUND. Det är just det här ordet kamphund som gör mig rasande. Bara för att det är en hund av rasen pitbull/amstaff/eng.staff m.m. så är det ingen KAMPHUND. Ordet kamphund missbrukas av er journalister och alla okunniga hela tiden.
En kamphund är en hund !OAVSETT RAS! som tränas till att slåss mot andra hundar i underhållningssyfte. OAVSETT RAS!!!!!!!!!! Det skulle lika gärna vara en Golden Retriver eller en Bullmastiff.
Bara för att det är en Pitbull, Amstaff eller liknande ras så är det DIREKT en kamphund även fast det bara är en sällskapshund och familjemedlem som vilken annan hund som helst!
Visst finns det okunniga och äckliga människor som tycker att dessa hundar är coola och att människor kommer visa dem respekt bara för att de äger en kamphund. Det är dessa personer som borde kallas KAMPMÄNNISKOR eller kanske ska vi kalla dem djurplågare för det är precis vad dem är. De bryr sig inte om hundens bästa de vill bara ha hunden som ett vapen om man vill kalla det så.

Nej! Fy skäms på er Tv4 som kallar alla våra älskade pitbulls och amstaffs för kamphundar, det visar bara hur okunniga ni egentligen är och hur lite ni vet om dessa underbara hundraser.
Jag skulle kunna fortsätta det här mejlet tills det är tusen sidor långt av endast fakta om dessa underbara hundar men jag avslutar nu.
FY SKÄMS PÅ ER!






Jag tycker det var jättebra skrivet, hoppas att vi får svar :)


Jag har beslagtagit husse och mattes säng....

20101229857 (MMS)

Jag har beslagtagit husse och mattes säng. Den är så skön.


Dumma matte.

Matte lämnade mig ensam i över en hel timme, dumma henne!!!!
Hon tycker att jag behöver ensamtränas och det har vi ju gjort ganska länge men idag fick jag ju vara hemma ensam alldeles för länge om ni frågar mig :O
Innan hon lämnade mig spelade vi en massa tennis och så fick jag leka med Dezza, men sen gick vi hem fast mamma gick ner till Dezza igen, UTAN mig :O
Men hon kom hem för en stund sen och då blev jag överlycklig :D Nu ska jag ligga i mattes knä hela dan, hon ska inte få smita igen.

Så det så ^^,



Grrr på matte!


Nu har jag fått min nya overall så nu kan ...

20101227855 (MMS)

Nu har jag fått min nya overall så nu kan jag vara ute och leka med min kompis thilde :)


Bloggledigt.

Tog bloggledigt över helgen :P Har inte hänt så mycket så har inte haft nått att blogga om.
På juldagen var jag hos morfar hela dan för då skulle matte och husse till husses släkt och fira jul, skönt att jag slapp följa med :) Jag hade det mycket roligare hos morfar :)
Igår var dock matte och husse hemma, fast vi åkte in till Norrtälje en snabbis och handlade till middagen för morfar och mormor skulle komma och äta hos oss.
Sen var vi ute och lekte jättelänge och spelade massa tennis, det var så kul men väldigt jobbigt för husse slog ut bollen i den djupa snön hela tiden. Så idag är jag jättetrött i benen, men matte har lovat att vi ska ta en långpromenad och det är alltid mysigt :)

Hör väl av mig senare efter promenaden :)

Woff woff!


Dags att knäppa upp knappen på ''byxorna''...

20101224851 (MMS)

Dags att knäppa upp knappen på ''byxorna'' och lägga sig och pysa litegrann. God jul


GOD JUL!

Nu är det jul igen, ju ju ju jul igen  :)
Äntligen! Fast matte är dum, jag har inte fått öppna mitt paket än även fast jag har varit en snäll pojke :P
Hon säger att jag måste vänta tills vi åker hem till morfar. 
Men jag vet iallafall att det är godis i, MASSA godis :)

Sen på eftermiddan ska vi till mattes mormor o morfar och äta god julmat med allihop och jag är stationerad som fördiskare :) Det har jag absolut ingenting emot ;)

Imorrn bär det av till husses mamma, fast först ska vi till hans farmor och farfar och äta lunch, sen vidare till hans mamma och äta middag antar jag att det blir, mycket mat blir det iallafall :D

Jaja, ni får ha en riktigt god jul allesammans :) 

Woff woff!




  
GOD JUL !


Nej nu tänker jag sova så det blir julafto...

20101223845 (MMS)

Nej nu tänker jag sova så det blir julafton snabbare! Godnatt!


Imorrn är det julafton!

Jippie! Imorrn är det julafton :) min andra julafton i hela mitt liv :P Förra året fick jag en paket av husse och matte, men jag kommer inte ihåg vad det var i :P säkert något ätbart :)
Iår vet jag iallafall att jag kommer få något ätbart för jag har tjuvkollat i garderoben och där stod en hel säck med godis skulle jag tro för säcken luktar jättegott :)

Hoppas att jag får äta upp allt imorrn :P Eller jag kanske ska spara lite tills Nyårsafton för då kommer Kirish :)

Men det är imorrn det. Idag har vi varit i Norrtälje och handlat och oj va mycket folk det var där, jättemycket...
När vi kom hem åt vi lunch sen gick vi ut på en promenad och spelade massa tennis :) Sen ikväll ska vi åka hem till morfar ett tag det är bra då kommer jag få godis :)

Jag hör säkert av mig senare! Woff woff!

Står och spanar på alla fåglar där ute, st...

20101222844 (MMS)

Står och spanar på alla fåglar där ute, stackars dom som måste vara ute i den här kylan :( jag har tur som bor i ett eget lyxigt varmt hus :) Snart ska matte och jag åka och hämta husse, han är ledig imorn då ska vi vara ute och leka :)


Skalman!

R.I.P Skalman!
Han dog inatt :( Matte tror han hade lunginflammation men eftersom han var så liten så klarade han sig inte :'(
Vi ska gå ut och begrava honom nu, om det går att gräva i den stenhårda marken.


R.I.P Skalman!

Burr va kallt..

Idag är det jättekallt ute, så kallt så husse var tvungen att knuffa ut mig genom dörren imorse så jag skulle kissa fast jag kissade precis utanför trappen så jag var inne igen på 30 sekunder :P
Håller mig nog inne tills det blir lite varmare eller iallafall tills solen gått upp :) Då ska vi gå ut och fota sa matte, bara hon inte tar en massa kort på mig :)
Men det lär hon nog göra :D

Hoppas fortfarande att min overall kommer idag för idag behövs den VERKLIGEN! Kommer ju frysa min söta rumpa av mig idag ju...
Jaja får skriva mer sen för nu ska jag få frukost :)


Snömonster

Nu har jag precis kommit in efter en timmes tennis ute i snön och det är ju sååååå roligt :) fast det är lite jobbigt också nu när snön är så djup :)

Matte tog massa kort på mig så jag ska ladda upp några så ni får se hur snygg jag är som snömonster :)

Woff woff!




Snyggve va?! ;)




Det är jobbigt att ta sig fram :)




Va glor du på? Har du aldrig sett en amstaff som älskar snö?




Nä jag förstod väl det :P




Ja det är den sista snygga bilden på mig för nu. Nu ska jag lägga mig och tugga på mitt fina lilla tuggben och titta på TV tillsammans med matte :)



Slängde ut katten!

Det blev inget leka med Dezza, hon var inte hemma så vi gick hem till morfar istället och slängde ut katten så hon fick vara ute en timme. Sen gick vi hem igen, det var skönt med en promenad men det var jättekallt :/
Nu ligger jag i soffan i mattes knä och myser, tror nog jag ska ligga här ett bra tag, eller tills jag vill gå ut och spela tennis rättare sagt :D
Hoppas på att min overall kommer idag, posten hade inte kommit när vi gick förbi postlådan på vägen hem men nu är det faktiskt en vecka sen vi beställde den så den borde ju komma nu tycker jag.


Solen påväg upp under promenaden hem till morfar :)




Högre upp verkar den inte komma idag :( Snart är det mörkt igen också :/


Tar en promenad till dezza och ser om hon ...

20101221839 (MMS)

Tar en promenad till dezza och ser om hon vill leka :) woff woff


Månförmörkelse

Vad är det, matte håller på och letar efter månen i alla fönster men ser den inte, för molnigt säger hon, jag fattar dock inte vad det är för mening med att kolla på en röd måne...
Vi ska iallafall ta en promenad hem till morfar idag :) fast han jobbar men vi skulle dit och slänga ut katten ett tag :P det är kul, jag gillar inte katten hon beslagtar alltid dom bästa ställena att ligga och sova på enligt mig ^^, men nu ska hon få gå ut i snön ett tag, hon hade inte varit ute sen i förrgår den latmasken.
Sen ska vi gå hem igen och förhoppningsvis spela tennis :D Det måste vi göra!

Nej nu ska jag äta frukost sen ska vi gå ut :)


Nu ska kissen få gå ut i snön :P hihi!

Yes jag fick med matte ut på en runda tenn...

20101220838 (MMS)

Yes jag fick med matte ut på en runda tennis, fast det är så jobbigt att leta efter bollen när snön är djupare än jag är hög ;)


Ujujuj...

Blä vad mycket snö det har kommit, det är ju så man drunknar i snö, kanske ska ta och skaffa en snorkel :)
Tror jag ska skriva upp det på min önskelista...
Övrigt idag så har inte matte och jag gjort så mycket, vi skjutsade husse till bussen som var jätteförsenad, sen somnade vi på soffan eller jag låg mest och snarkade matte i örat så hon kunde inte sova :P
Vi tog en promenad till postlådan när jag hade vaknat men det var ingen post idag, attans, jag som väntar på min nya overall, hoppas att den kommer innan jul det är ju liksom nu man behöver den som mest :)
Nej nu ska jag ta och lura ut matte på lite tennis :)

Woff woff!



Åh idag är jag trött, kirish och jag har m...

20101219828 (MMS)

Åh idag är jag trött, kirish och jag har myst hela natten. Tar en liten bloggpaus till imorn är alldeles för trött för att skriva.


Lördagsgodis är bäst när nån håller i mitt...

20101218826 (MMS)

Lördagsgodis är bäst när nån håller i mitt tuggben så jag riktigt får krossa benet! Ville också bara säga att kirish är sötast ;)


Nu har Kirish kommit :) vi ska mysa hela k...

20101218823 (MMS)

Nu har Kirish kommit :) vi ska mysa hela kvällen och äta massa godis för det är lördag. Woff woff!


Snart så :)

Hoppas att Kirish kommer snart jag har tråkigt. Vi ska leka heeeela natten lång :)


Playdate

Idag så kommen en av mina tjejer ut och leker med mig :) Snyggingen Kirish är det som kommer idag ;) Hon ska sova över också, hoppas att hon vill dela korg med mig fast det ville hon inte förra gången hon sov över här, men kanske ikväll :)
Fast jag måste nog gömma alla mina tuggben för hon är lite utav en tjuv, hon beslagtar alla mina tuggleksaker, så mitt fina stora ben jag fick av husse och matte förra veckan ska jag nog gömma, om jag hittar något ställe där den får plats.
Inatt blåste det jättemycket så det var något ute som lät konstigt och det tyckte jag inte om så jag gick runt och morrade för att skrämma bort alla spöken, men efter en halvtimme blev matte trött på mitt morrande så då fick jag komma upp i sängen och ligga där och mysa, å då blir man ju tyst såklart :P

Nej nu vill jag gå ut och spela tennis en stund för husse och matte ska åka och handla sen så då får jag ju vänta i bilen, det är tråkigt, men jag är bra på att passa bilen ingen vågar sig för nära :)

Hör av mig ikväll när Kirish har kommit :)

Woff woff!



Mitt fina "lilla" ben :)

Idag har det varit en hård dag, jag har le...

20101217820 (MMS)

Idag har det varit en hård dag, jag har lekt med dezza i flera timmar vi har tillomed jagat ett råddjur. Fast det var dezzas påhitt hon lurade med mig, och det gillade inte matte :( då fick vi inte leka hemma hos mig längre så vi fick gå hem till dezza och leka. Sen åkte jag och matte till rimbo och hämtade husse på jobbet, där alla läskiga hästar bor. Men nu ska jag mysa vidare på soffan under min mysiga filt. Woff woff!


Äntligen har jag fått min nya blogg :)

Äntligen har min matte fått arslet ur vagnen och fixat min blogg :)
Här kommer jag att skriva lite om vad jag har för mig på dagarna och alla hyss jag gör ;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0